Bouwen met Bakoba!

Met de prijswinnende bouwstenen uit Denemarken van Bakoba. Laat je fantasie de vrije loop of volg een van de vele handleidingen. Verschillende dozen zijn met elkaar te combineren en met de speciale LEGO connector zie je hoe deze twee merken samensmelten. Bakoba kan mee in bad en zelfs in de wasmachine.

Discover

€ 22.99

Developer

€ 27.99

Inventor

€ 32.99

Pioneer

€ 49.99

Bouwmatten

€ 29.99

Spelen is serieus!

Het is van fundamenteel belang voor het ontwikkelen van de vaardigheden die we nodig hebben om onafhankelijke, creatieve, probleemoplossende volwassenen te worden.

Daarom verkopen we BAKOBA. Om kinderen aan het spelen te houden. Voor de komende uren en uren en jaren.

Elk element is geconstrueerd, zodat het op onbeperkte manieren kan worden gecombineerd. De materialen zijn flexibel en stevig, zodat je ze kunt draaien en veranderen in alles wat je maar kunt bedenken.

De kwaliteit is extreem hoog gemaakt, dus als je eenmaal iets hebt gebouwd, blijft het bij elkaar en kun je spelen zonder bang te zijn dat er iets breekt of uit elkaar valt. Speel zowel binnen als buiten. De lichte BAKOBA-materialen drijven, dus ze zijn perfect voor het zwembad, het bad en gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine.

BAKOBA is zo gemaakt dat kinderen van 2 jaar tot volwassen kunnen spelen. De sets zijn gemaakt om voortdurend motorische vaardigheden op te bouwen en de verbeelding te prikkelen. En omdat de verbeelding geen grenzen kent, zijn er connectoren ontworpen waarmee je BAKOBA kunt combineren met ander speelgoed, waardoor oneindige mogelijkheden ontstaan. Omdat we niet vinden dat speelgoed grenzen moet stellen.

Wij vinden dat ze moeten inspireren tot eindeloos spelen.

Bakoba edu stem speelgoed