Een bestuurbare auto is het ideale cadeau

Regelmatig zien we filmpjes voorbijkomen van supersnelle of robuuste bestuurbare auto’s op het internet of TV. Je hebt ze, net zoals echte auto’s, in alle soorten en maten. Bestuurbare auto’s zijn in het verleden razend populair geweest en zijn dat nu weer. Volgens ons gaat ieder kinderhart sneller kloppen van een bestuurbare auto. We hebben verschillende modellen, voor ieder wat wils.

Je eigen bestuurbare auto samenstellen

Met name door de corona pandemie zijn mensen op zoek gegaan naar andere hobby’s, waaronder het besturen van kleine auto’s op afstand. Het besturen gaat al op afstand, contact met anderen is niet nodig. Alhoewel dit binnen het gezin niet veel uitmaakt kun je zo wel met je vriendjes veilig blijven spelen. Naast dat het rijden zelf al leuk is, is het ook mogelijk je auto echt ‘’eigen’’ te maken. Customize de auto naar jouw smaak en val op tussen anderen!

Oneindige mogelijkheden met bestuurbare auto

Tijdens een Lock down vervelen we ons toch op een gegeven moment, zelfs het gamen wordt eentonig. De bestuurbare auto’s die je bij ons vind zijn heel speciaal. Je kan ze zelf in elkaar zetten, dus je creatieve geest wordt in deze saaie periode geprikkeld. Je leert omgaan met techniek, wat is er nou mooier dan werkelijk je eigen bestuurbare auto te bouwen. Zo hebben we een wind auto een tractor en een formule 8 auto. Het zijn stuk voor stuk unieke bestuurbare auto’s om zelf in elkaar te zetten.

Bestuurbare auto voor jong & oud

Waar de auto’s vroeger als cadeau aan kinderen in de basisschool een leeftijd werd meegegeven naar moeilijkheidsgraad is dat bij ons helemaal niet van belang. De reden is simpel, we hebben mooie videos gemaakt hoe je de auto in elkaar kan zetten, op deze manier is het ook voor de jongere kinderen goed te volgen. Ook zien we nu steeds meer volwassenen bezig met de hobby. Sleutelen, verbeteren, racen, het is voor velen meer dan een hobby. Als papa dan toch thuis werkt is er vast wel een moment dat je samen kan sleutelen aan de auto. Zo hebben we niet alleen een formule 8 auto maar ook een formule 10 auto dan kun je niet alleen samen knutselen, maar ook samen racen. Alles begint vanzelfsprekend bij een goede bestuurbare auto, deze vind je bij ons. We hebben een groot assortiment waar jong & oud vrolijk van worden.

Bij ons vindt iedereen een bestuurbare auto die aansluit op de wensen

Kom jij voor je eerste auto? Of ben je een ervaren rijder en ben je op zoek naar wat nieuws? Ons vakbekwaam personeel kan iedereen voorzien van advies. Zo weet jij zeker dat je met de juiste auto of onderdelen naar huis gaat en er weer tegenaan kan, je vrienden kan verslaan en plezier kan maken. Dat is en blijft immers het belangrijkste. De producten zijn online te bestellen en worden binnen enkele werkdagen thuis afgeleverd. Zo zit jij nooit lang zonder!

Ben je goed genoeg geïnformeerd over kinderspeelgoed voor kinderen van 8 jaar? Lees onze andere artikelen.

- Bibberbeestjes

- Kinderfeestjes

- Knutselen