Kale Job

Basis bibberbeest voor knutsel kinderfeestje Basis bibberbeest voor knutsel kinderfeestje Basis bibberbeest voor knutsel kinderfeestje
Basis bibberbeest voor knutsel kinderfeestje Basis bibberbeest voor knutsel kinderfeestje Basis bibberbeest voor knutsel kinderfeestje

Minimale bestel hoeveelheid is 5 stuks, dit kinderfeestje pakket wordt niet per stuk verpakt zoals de Kale Bibber maar als losse onderdelen geleverd.

Dit educatief speelgoed laat goed het principe van een gesloten stroomkring zien, zeker als je er nog een aan / uit schakelaar bij besteld (zie accessoires). Doordat het "neusje" van het bibberbeestje super snel rond gaat draaien ontstaat er centrifugaal kracht en beging het bibberbeestje te trillen / bewegen.

Door het neusje in verschillende lengtes te knippen, op een andere manier buigt of er zelfs een stukje kroonsteen aan monteert zal het beestje telkens anders rond bewegen.

Super leuk om samen aan dit educatief speelgoed bouwpakketje te knutselen!

Dit krijg je als je kale Job besteld:
- kroonsteen
- batterij houder
- motortje
- 50 cm installatie draad
- stukje dubbelzijdige tape
- koper tape
- 2 x kabelbinder

Er zijn vele manieren om de bibberbeest te maken. De afbeeldingen zijn enkel een paar van de mogelijkheden welke met bovenstaande materialen te maken zijn. Bekijk alvast de handleiding of video instructie ter inspiratie.

Kijk voor mini (kruiskop) schroevendraaiertjes onder het kopje knutselen. Verder heb je nog een kniptang of grote schaar nodig.

€ 4.99

Voorraad: 35

Vandaag besteld is de volgende werkdag verzonden. Verzendkosten binnen Nederland 2.99 en Belgie 5.99 euro.