Laser Game XL

TE HUUR!!

Nu te huur bij ScienceKidz!! Een super gave laser game set van 8 guns met 8 vesten.

Deze Laser Game set heeft een unieke functie, ze kunnen gekoppeld worden aan meegeleverde vesten. Het vest en het laserpistool kunnen hierdoor met elkaar communiceren.

Geef na je bestelling de feest datum door via email (info@sciencekidz.nl) dan zorgen wij dat de set uiterlijk de dag voor het feest geleverd wordt. Na het feest stuurt u hem de eerst volgende werkdag weer terug. De retourlabel wordt meegeleverd welke u op de retourverpakking plaatst en waarmee u hem bij een PostNL locatie af kunt geven.

Wij vertrouwen erop dat er zorgvuldig met de set omgegaan wordt en rekenen geen borg.

Hoe werkt het lasergamen?
Bij het lasergamen is het doel om je tegenstander uit te schakelen. Dit doe je door op het vest van je tegenstander te schieten. Als je tegenstander geraakt is zal er een leven van het vest van je tegenstander af gaan. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 4 levensbalken op het vest. Wanneer alle levens van je tegenstander op zijn, heb je gewonnen.

Functionaliteiten van het laserpistool:

4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
Connectie tussen het pistool en het vest;
Munitie herlaadknop;
Anti-cheat én activeringsfunctie;
Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige spelcoach;

Schietafstand
Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 50 meter raken. De schietafstand wordt onder andere bepaald door de weersomstandigheden, hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook is het munitiesoort een bepalende factor voor de schietafstand. Schiet je bijvoorbeeld met het munitiesoort “single shot” dan is je schietafstand het grootst. Maar wanneer je laserpistool staat ingesteld op het munitiesoort “plasmagun”, dan is de schietafstand het kortst bij een laser game.

De vest vormt een waardevollege aanvulling op je lasergame set. Het vest kan gekoppeld worden aan de laserpistolen. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt het verbonden laserpistool uitgeschakeld.

Veilig speelgoed
Bij lasergame speelgoed wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht. Alle Light Battle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

Productspecificaties:

Batterijen: 3x "AAA" Alkaline batterijen
Afmetingen (lxb): 51 x 18 cm

€ 74.99


Email Alert?

Voer hieronder je emailadres in om een email te krijgen wanneer dit product weer op voorraad is.