Je kind wordt slimmer met educatief technisch speelgoed 7 jaar

Je kent het gezegde wel: jong geleerd is oud gedaan. Daarom hebben wij van Sciencekidz.nl educatief technisch speelgoed voor 7 jarigen ontwikkeld. Kinderen die op jonge leeftijd al worden gestimuleerd om na te denken tijdens het spelen worden naarmate ze ouder worden al beter in het vinden van oplossingen. Logisch nadenken en dingen in elkaar leren zetten. Dit stimuleert het brein op een andere manier dan het spelen met kant-en-klaar speelgoed waar niets aan hoeft te gebeuren. Daarnaast draagt het ook bij aan de fantasie van het kind. Des te meer redenen om te kiezen voor educatief technisch speelgoed!

Motoriek verbeterd door educatief technisch speelgoed 7 jaar

Doordat het kind met verschillende onderdelen te maken krijgt die elkaar moeten worden gezet, verbetert de motoriek van het kind. Het wordt blootgesteld aan een uitdaging: hoe krijgen we onderdeel A in onderdeel B? Door vaker met technisch speelgoed te spelen wordt het kind beter in het begrijpen van dergelijke situaties en leert het secuur dingen in elkaar te zetten. Naast het de motorieke voordelen en technische aspecten is het vooral erg leuk, het is uniek speelgoed. Dit kan positieve gevolgen hebben voor de verdere ontwikkeling van uw kind.

Educatief technisch speelgoed 7 jaar voor ieder kind toegankelijk

Wees niet bang, je hoeft geen complete gereedschapskist in huis te hebben om je kind met ons technische speelgoed te kunnen laten spelen. De focus moet liggen op het speelgoed, hoe dit werkt en hoe het in elkaar moet worden gezet. Het speelgoed in deze leeftijdsfase moet met één stuk gereedschap in elkaar te zetten zijn. Ons speelgoed is meestal in elkaar te zetten met een kruiskopschroevendraaier, deze is vaak in ieder huishouden wel aanwezig. De instructies worden vanzelfsprekend meegeleverd, zo kan jij gemakkelijk zien wat er nodig is en het kind helpen waar nodig. Kinderen vinden tegenwoordig alles op YouTube als ze niet weten hoe iets werkt. Zo leveren ook wij video’s waarin we stap voor stap laten zien hoe het werkt.

Educatief technisch speelgoed 7 jaar: een ideaal cadeau!

Een leuk cadeau geven is één, een cadeau geven waar het kind wat aan heeft is natuurlijk de kers op de taart. Met educatief technisch speelgoed draag je bij aan de ontwikkeling van het kind, dat is een fijne gedachte. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken of je neefje of nichtje of een vriendje het cadeau al heeft want bij Sciencekidz.nl is elk speelgoed uniek. Bestel nu je educatief technische speelgoed en het wordt binnen 2 werkdagen thuis afgeleverd.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over educatief technisch speelgoed 7 jaar? Dan bent u wellicht ook geïnteresseerd in al het andere technische speelgoed dat wij hebben, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

- Bibberbeestjes

- Kinderfeestjes

- Voertuigen