Knutselpakket kinderfeestje

Silent Disco

€ 69.99

Feest Tractor kinderfeestje thuis knutselen

€ 5.99

Feestbeest bibberbeestjes materialen kinderfeest bibberbotje vibrobot

€ 5.99

Ideeën over kinderfeestjes

Heeft u ideeën over een kinderfeestje? Vier het kinderfeestje dan thuis met de knutsel pakketten van ScienceKidz! Niet alleen een leuke activiteit op uw kinderfeestje maar ook een heel leuk presentje wat mee naar huis gegeven kan worden. De minimale bestelhoeveelheid hier is 5 stuks per artikel waarbij een kleine korting is verwerkt. Heeft u meerdere kinderfeestjes ideeën en wilt u weten of het een goed plan is? klik hier om ons te benaderen en u zult persoonlijk advies ontvangen.

De minimale bestelhoeveelheid hier is 5 stuks per artikel waarbij een kleine korting is verwerkt.

Kinderfeestje ideeën tip: het werkt goed om zelf al een voorbeeld in elkaar geknutseld te hebben, zowel als voorbeeld en om hulp te verlenen aan alle kleine knutselaars. Bestel hier eventueel een extra exemplaar voor.

Verschillende kinderfeestjes ideeën

Heb je een kinderfeestje dat je moet houden en kan je niet op goede kinderfeestje ideeën komen? Hier plaatsen wij de beste en leukste kinderfeestje ideeën/projecten voor jou kinderfeestje. Het is natuurlijk leuk als de kinderen iets kunnen bouwen dat ze daarna kunnen gebruiken en mee naar huis kunnen nemen. Daarom raden wij het pyamafeest bouwpakket als thema aan in uw kinderfeestje. De kinderen zijn zoet en lief bezig met het in elkaar zetten van hun eigen nachtlampje. Hiervoor kan je allemaal materialen gebruiken die je al in huis hebt, bijvoorbeeld een kartonnen beker en eventueel wat lijm. Nadat het kinderfeestje afgelopen is kunnen alle kinderen hun zelfgemaakte nachtlampje weer mee naar huis nemen. Bekijk de verschillende bouwpakketten op deze pagina om op nog meer kinderfeestje ideeën te komen.

Kinderfeestje? Wat ideeën voor een leuke middag!

Tegenwoordig is het knap lastig om voor uw kinderfeestje bezigheden te verzinnen, en met ideeën te komen die het een verjaardagsfeest maken om nooit te vergeten. Ze hebben al veel gezien, en vinden weinig uitdagingen (behalve achter de tablet, dan). Eén van onze succesproducten bedacht voor kinderfeestje zijn de knutselpakketjes, die kinderen op ideeën brengt! Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8, en te bestellen vanaf 6 setjes. Met die setjes zijn ze echt wel even uur zoet, en aan het eind hebben alle deelnemers een stuk speelgoed waar ze gelijk mee kunnen spelen! Het mooiste is dat ze het speelgoed aan het einde van het feestje mee naar huis mogen nemen als aandenken, wie wil dat niet? We raden u wel aan een extra setje voor uzelf aan te schaffen, dan kunt u indien gewenst voordoen hoe het moet.