Knutsel spullen

Heb je al een educatief bouwpakket besteld maar kom je knutsel spullen te kort of wil je extra onderdelen kopen? Bekijk ons assortiment hierboven. Bij de meeste knutsel pakketten op onze webshop heb je de volgende knutsel spullen nodig: hout lijm , schroevendraaier, batterijhouder, rode draad, zwarte draad en een kniptang. Als je nog een knutsel spullen nodig hebt maar niet exact weet of het past bij jouw huidige knutselpakket, neem contact met ons op.

Propeller

€ 0.89

Houtlijm

€ 0.39

Batterijhouder

€ 0.99

Wielen

€ 0.99

2mm as

€ 0.39

Breadboard set

€ 11.99

Tin

€ 2.99

Remote 2CH afstand bestuurbare tank

€ 5.99

Houder 2AA Batterijhouder voor 2 x AA

€ 1.49

Houder 3AA

€ 1.99

Remote 4CH

€ 6.99

Motortje

€ 1.49

Aan / Uit

€ 0.49

Knutselen

Knutselen is belangrijk voor kinderen omdat het hun creativiteit en hersenen stimuleert. Daarbij is knutselen ook handig om kinderen bezig te houden zodat ze aandachtig en geduldig hun knutsel bouwpakket in elkaar kunnen zetten. Sciencekidz beschikt over een groot assortiment knutsel pakketen, u kunt naar ons educatief speelgoed gaan om alle soorten knutsel pakketten te bekijken. Heeft u interesse in ons knutsel assortiment, bestel het direct en u ontvangt uw knutsel pakket zo snel mogelijk.

Voor de creatievelingen die liever zelf een knutsel projectje verzinnen, hier vind je losse onderdelen waarmee je aan de slag kunt. Denk je dat jouw knutsel ontwerp op ScienceKidz zou moeten staan? Mail ons wat foto's en je krijgt op deze pagina een eervolle vermelding en dien je als inspiratie voor andere knutselaars! En als jouw ontwerp op de website komt krijg je een cadeaubon ter waarde van 25 euro!

Een middagje knutselen, altijd een succes!

De laatste tijd zijn kinderen, ook vanwege de huidige omstandigheden, meer binnen dan anders. Als ouder zie je dan graag liever dat je kinderen niet alleen maar voor de tv hangen, of op de tablet of hun telefoon bezig zijn. Dan is het inplannen van een gezamenlijk middagje knutselen dé manier om ze hun handjes én hun hoofd op een andere manier te laten gebruiken. Bij Sciencekidz.nl vindt u alles wat u nodig heeft om uw kinderen op een uitdagende, stimulerende manier te laten knutselen met educatief speelgoed. U kunt bij ons terecht voor verschillende complete knutselpakketten, geschikt voor alle leeftijden. Voor uw gemak zijn deze gerangschikt per thema, zoals dieren of machines. Mocht u al met een projectje knutselen bezig zijn, dan vindt u bij ons bovendien alle losse onderdelen zoals schroevendraaiers en houtlijm, aan/uit knopjes. Heeft u (technische) vragen dan helpen wij u graag!