Leerzaam houten speelgoed?

Sciencekidz.nl is bekend op het gebied van het aanbieden van educatief speelgoed. Het is dé online site als u op zoek bent naar leerzaam houten speelgoed, dat bovendien duurzaam geproduceerd is, en uiteraard veilig voor uw kinderen. Het speelgoed is gebaseerd op het uitgangspunt dat de fantasie van de kinderen prikkelt, en ze aanzet tot eigen initiatieven. De kinderen worden door het leerzaam houten speelgoed gestimuleerd in hun vermogen om verbanden te leggen, en het kind wordt getraind in het gebruik van hun ruimtelijk inzicht, en het verder ontwikkelen hiervan.

Voor welke leeftijd is het leerzaam houten speelgoed?

Sciencekidz.nl streeft ernaar, om kinderen van alle leeftijden de mogelijkheid te bieden tot leerzaam spelen. Het houten speelgoed dat u vindt op sciencekidz.nl is geschikt voor alle leeftijden: dat klinkt misschien flauw, maar als u nagaat dat er legio volwassenen nog tot op hoge leeftijd met Lego spelen, dan begrijpt u wat we bedoelen. Het is een feit dat speelgoed dat uitdaagt tot nadenken en het gebruiken van je fantasie, letterlijk tot de verbeelding spreekt, en daar zit nu eenmaal echt geen leeftijdslimiet aan. Toch vermoeden we dat kinderen vanaf een jaar of acht het meeste uit het speelgoed kunnen halen dat sciencekidz aanbiedt op zijn site.

Wat heb ik verder nodig?

Op onze knutsel pagina kunt u alles meebestellen dat u nodig heeft om het in elkaar te kunnen zetten. Denk daarbij bij voorbeeld aan de houtlijm, een schroevendraaier of een schaar, maar ook batterijen indien nodig. Natuurlijk kunt u al deze handige dingen ook gewoon extra bij ons bestellen, we hebben ze handig voor u op één pagina geplaatste, zodat u zeker weet dat u niets vergeet. Kijk daarvoor op onze pagina onder het kopje “knutselen”, en bestel wat u nodig heeft, tegen een lage prijs.

Uw leerzaam houten speelgoed bestellen bij Sciencekidz.nl

Als u uw leerzaam houten speelgoed wil bestellen bij sciencekidz.nl dan is dat heel eenvoudig, en ook het betalen gaat heel simpel en soepel, waarbij uw betaling natuurlijk veilig is. Als uw bestelling een knutselpakket betreft, dan doen wij er alles aan om het zo te verpakken dat het verstuurd kan worden als brievenbus pakket. Op die manier hoeft u niet thuis te blijven voor de bezorging, wel zo makkelijk!

Wilt u ook onze andere producten bekijken?

- Kinderfeestje ideeën

- Knutsel spullen

- Educatief speelgoed